Lördag morgon i Göteborg

Publicerat: 2010-02-27 Kl: 09:25:17 | I kategori: Allmänt

Ja då är vi på plats efter många om och men. Nu har jag fått köra efter GPS så att det räcker för flera år framöver. Vi fick i alla fall se fin dressyr igår. Patrik Kittel kom tvåa och det såg riktigt bra ut. Parzival vann förstås men det var ju starkt att ta sig in emellan alla holländskor.
Två nya täcken har jag köpt till min fina Arro Bell. Madde o Sofia tycker att han ser lite skrotig ut men nu kommer han bli så fin.
Vi har sprungit på många Mariefredsbor och även gamla Louise o Olivia sprang vi på först men även en del från stallet.
Efter showen igår skulle vi då ta oss till Dags lägenhet det tog 45 min (GPS) var inte riktigt inkopplad. Vid ett tillfälle ringde Dag från Norge och kunde då lotsa oss rätt. Skulle ta ca 5- 10 min enligt eniroskarta.
Därefter var det dags för middag jag hade bokat bord på Fiskekrogen en fin restaurang som serverar mkt skaldjur som jag älskar.
Det skulle ta ca 5 min med bil tog 20...................Väl på plats så var faktiskt Patrik Kittel där med ett stort gäng och åt.
Sedan åt vi skaldjur-hummer,havskräftor,räkor, musslor. Super gott vi åt faktiskt ens ej upp inte vanligt i vår familj. Men vi var så hungriga när vi kom och började med bröd så kom de in med en liten rätt medans vi väntade och därefter en kopp med soppa hmm tydligen gör man så på bättre ställen. En annan går ju inte ut speciellt ofta och inte på sådana restauranger heller. Sedan var det dags för hemfärd på med GPS igen och denna gång körde Sofia. Ja det blev ju en tur på stan igen då. Väl framme vid lägenheten så skulle man parkera bilen ja i en storstad inte det lättaste tur att jag frågade för annars hade det blivit garanterat parkeringsböter vi hittade dock ingen utan står vid en kyrka och det blir spännande att se om vi klarat oss från böter där tydligen inte vanliga lapplisor som går där utan kyrkan själv som sköter där.
Nej nu är det dags att ta sig ut och äta frukost.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0