Ursäkt..

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 18:26:46 | I kategori: Allmänt

Tyvär har det ju varit extremt dålig uppdatering i bloggen de senaste dagarna.. Ber om ursäkt för detta men får väl skylla på julen.. Vilket säkert flera av er också varit upptagna med :)
Kom ju då hem i lördags till ett ruskigt kallt Sverige.. Hem och lite snabbt tömma ur väskorna på vardagsrumsgolvet innan vi for iväg till Anders mormor för lite julfirande och sedan på juldagsfest med alla vänner, vart docl en ganska tidig kväll eftersom vi var ganska slut efter den långa resan hem.

Igår vart det sedan tvätt och städning av lägenheten innan vi åkte till Mio för att hämta vår nya soffa där också mamma och pappa kom och mötte upp, vi tog soffan på flaket och sen hem för uppackning och sedan julmat och familjespel :) Mysigt!! Syster vart lite bortskämmd med fler fina presenetr ifrån vår resa också!

Idag vart då första dagen på Ekelund - inte alls lika härligt som jag trott :( det var SVINKALLT och jag känner mig alldeles seg, lite halsont och jag fick jobbig magknip på em.. Känns inge kul alls.. Red Catmandhu en stund och Rangun har ju troligtvis sträkt sig för han har varit jättesvullen i sitt vänstra bakben, svullnaden hade nu vandrat ner till skenbenet och han är varken varm eller öm. Han fick gå 30min på skritten, bli ordentligt ryktad och sedan Back on Track lindor bak som han får ha över natten.

Fina!!

Har ju massa härliga soliga biler ifrån semestern av vilka jag tänkte bjuda er på lite senare för jag var tvungen att ladda batteriet i kameran innan ja ´kan lägga in bilderna i datorn.

Sofia hoppade Mille, som hade tappat en sko då hon tog in honom, han gick tydligen bra. Tjejerna byggde upp en jättestor bana i ridhuset med massa hinder och olika kombinationer.

Åkte hem ganska tidgigt idag vid klockan fyra, och då jag kom hem skulle jag ut på jakt efter thermobyxor och fodrade ridstövlar för det går inte att jobba långa dagar utan ordentliga kläder.
Thermobyxorna är slut på massa ställen, så jag och Anders åkte till en affär med mer "byggarbetskläder" där de även har en del "civila" kläder och annat. Där hittade jag thermobyxor som verkar super, snygga, satt bra och verkar vara mycket bra och tåliga. Tyvärr fanns det bara storlekar kvar till mig och syster då det fanns två st XS kvar sedan var det bara XL så mamma får stå ut med sina trasiga ett tag till. Några stövlar hittade jag inte i någon av butikerna jag var i.. - Inte sådana jag var ute efter iallafall ;P jag gjorde nämnligen världens fynd!!!! Happy! Sista stoppet vart på Jump In som ligger bredvid oss nästan, där har de mest hund/kattprylar nuförtiden och de har minskat ner ganska mycket på hästavdelningen, som från början var den största. jag hittade iaf ett par skitsnygga stövlar av märket Petrie!! De  hade väl typ 4par läderridstövlar som de hade halva priset på och fick direkt syn på dessa läckerbitar men misstänkte att de var för små så jag testade de andra först som var Cavallo, som jag har nu till vardags.
men dessa var alldeles för stora så jag testade de "små" ändå och gissa om de satt som ett smäck! Lycklig ja vart och butiksägaren berättade att det var många som försökt utan att få på dem - hon tyckte jag hade spaghettiben! haha.. Dessa lär jag väl dessvärre inte kunna använda fören det slagit om till plusgrader igen för de sitter verkligen perfekt - alltså ingen plats för ullsockar osv..
Men mina vardagsstövlar;Cavallo, som jag nu haft i två år är ganska slitna i hälen inuti stövlen och idag när jag skulle rida var jag tvungen att hoppa av för det gjorde galet ont i högerfoten. Eftersoom jag inte ridit och använt dem på en månad (!) så har de "torkat" i hälen där det gått sönder så det gjorde superont :(

Är på jakt efter något liknande dessa - med massa mysigt varmt fluff inuti! :D

Petriestövel.. Dessa är modellen Anky (van Grunsven) så de ser inte ut exakt såhär men Petries modeller är ganska lika.

Någon som har lite frågor eller funderingar? -angående vad som helst! :)

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0