Phi Phi imorn!

Publicerat: 2010-12-10 Kl: 14:59:07 | I kategori: Allmänt

Hallojsan :)

Idag har vadret varit lite skumt forst lite mulet pa morgonen sedan stralande sol, efter det blast och morka moln - alla flydde stranden da parasoll flog ivag och en stund senare vindstilla och sol.. Mkt skumt.. Nyss vart det blast och regn... Men nu ar det ju kvall och snart sovdags, jag och Anders aker imorrn till Phi Phi Island i ca 3dagar inget bestamt med tillbaka resan annu.. Vi trivs enormt bra har i Kamala med goda Thailandska vanner, sol, bad och god mat..
Aven en del goda svalkande drinkar en del kvallar, i forrgar var vi pa en liten kvallsrunda da vi stotte pa en Thailendsk van som vi satt med liite for lange och det vart en del drinkar for mycket da han bestallde in nytt innan det var slut.. :S Trevligt iaf!

Idag har vi varit en svang pa marknaden som ar pa fredagar ocksa, en del inkop plus lite Sushi jag at till middag :D Anders gillar inte Sushi sa han at pa resturang medans jag tittade pa typ :P
Har aven varit oc lamnat en proppfull resvaska samt en overfylld pase med alla mina nya skoinkop hos Shyam, en god van och skraddare har i Kamala, sa vi slipper slapa med allt pa var utflykt :) Nar vi sedan kommer tillbaks ska vi bo i hans fina hotell!!

God natt

Kram
Kommentarer
Postat av: Ann

Misstänker att ni varit ute med Dave igen.......

Nu blir väl Shyam glad i alla fall. Ha det gott på Phi Phi hoppas ni hittat ett bra ställe att bo på.Eller gör ni som vi brukar åker ändå?

Kram

2010-12-10 @ 18:24:35
Postat av: Madde

Japp Dave ar "boven" i drinkarna :P

2010-12-12 @ 03:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0