Ja då kom jag iväg i a f

Publicerat: 2010-12-20 Kl: 17:27:31 | I kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från min tur till Julita. Hmpf vilken väg - halt vad det också som tur var så fick jag med mig Sofia. Inte så smart att åka själv med två unghästar.
Allt gick bra och de stod som två små änglar, var lite misstänksamma mot sina nya kompisar så jag hoppas att det släpper och att de kommer åt att äta de fick mat både inne i lösdriften och utanför.
Jag är ju lite hönsig och lämnar gärna inte väg hästarna. Som tur är kommer ju Madde hem snart så hon får väl kvista över någon dag och kolla till dem.

Igår kom tomten tidigt när jag gick ner för att mocka så var ena stallet redan mockat. Snopen man blev men glad förstås visste ju att det knappast var min käre man som hade gjort det innan han åkte till skogen....

Idag ska min första grupp rida barbacka med lekar.
Själv håller jag på o vilar stämbanden så att jag fixar mina pass. Vildsvins julskinkan är upptagen och grannen ska hjälpa oss att salta den. Är ju lite sent ute då de ska ligga 8-10 d.

Athos är halt. Ja tråkigt men så är det. Lektionshästarna kom ihop igår vid insläpp stona + valackerna så han står med ett elefantben. Har haft på Compagel som ska dra ner svullnaden det är ett litet sår hoppas verkligen att det inte är ngt annat. Har pratat med veterinär nu när jag kom hem så jag behandlar honom ett par dgr blir han inte bättre får vi ta ut veterinären.

Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0