Inne i värmen en stund

Publicerat: 2010-12-18 Kl: 14:41:47 | I kategori: Allmänt

Ja idag är det lördag och som vanligt lektion på fm. Träffade även en ny inackordering som ska ha plats hos oss. De har inte köpt någon häst ännu men fixar stallplats först.
En mamma med dotter hoppas de hittar någon fin - de ska åka o titta på en häst som Siv (kompis tillmig) har ägt o tävlat tidigare. Ett svart sto 15 år som är välriden både i hopp och dressyr (MsvB dressyr o 1.40 ) Smart att köpa en äldre häst egentligen. Om de är friska när de är 15 så håller de många år till.
Bara att titta på Arro Bell han blir 20 nästa år och hur fin som helst att rida. Aldrig att han är stel i början av ett ridpass oftast har det med ridning o utbildning att göra. En häst kan vara 5 år och stel o kantig.

Ja nu ska jag ut till en liten klubbhoppning i kylan igen ska även låta Arro Bell gå på skritten då det är födelsedagsuppvaktning i kväll så det hinns nog ej med någon ridning idag.

En av våra närmsta grannar hade inbrott mitt på dagen igår. Fam Vesterinen - hemskt man tror att man är skyddad på landet men tydligen inte. Hur är man funtad när man slår sig in hemma hos folk. Nu kommer det att hållas utkik utmed Queckstavägen kan jag lova dessutom så har bönder på landet ganska stor koll. Brukar få med jämna mellanrum varningsmail från Stockenström i Länna han är angagerad i LRF. S å fort någon liga är på gång så brukar det komma ett mail. Där hittade de tydligen resterna från stölden igår. Även julklappar blev de av med... så det är bara att hjälpas åt och hålla koll.
Tur att man har hund våra skäller ju ordentligt och min tycker ju inte om nya människor- kanske någon har märkt.... Vi har ju även en polis boende med polishund mitt emot Vesterinen men det hjälper tydligen inte.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0