Hemma igen

Publicerat: 2010-12-07 Kl: 19:52:13 | I kategori: Allmänt

Ja då ar man hemma igen och kan använda alla bokstäver i inläggen blir kanske lättare med stavningen också som det varit lite si o så med.
Fy vad kallt i Sverige!
Landade i morse strax efter 6 på morgonen efter att varit på resande fot i ca 15 timmar. Det värsta är nästan flygplats tiden. Vilken stor flygplats de byggt i Bangkok. Helt enorm det går inte att beskriva det måste upplevas.
Sista natten bodde vi på bangkoks högsta hotell/byggnad. Våning 72 hiskligt högt åt frukost på våning 82 ännnu högre och där hängde en thailändare i ett rep o putsa fönster- helt otroligt skulle jag inte göra för några pengar och han tjänade nog inte många kronor per dag.
Åkte sedan skyway höghastighets tåg i luften som går över vägarna kostade 15 bath knappt 4 kr! Lite skillnad mot Arlanda express som kostar 240 kr finns lite att göra i Sverige om man vill att folk ska åka tåg.
Man har svårt att tänka sig att i söndags så gick man runt barfota i sanden. Nu är det bara att hugga i. Det berömda frusna avloppet är tinat.
Hoppas man ej blir sjuk har idag hackat is med en yxa kan säja att det var en del Jocke byggde in röret med pressening och sedan på med en byggfläkt som stått på hela dagen. Bra med en påhittig man det är inte så mkt saker en bonde går bet på att åtgärda.....

Idag har jag ridit Limit har ej haft ett så långt riduppehåll om jag inte varit allvarligt skadad/opererad som skett några ggr.
Kändes faktiskt lite konstigt men kul förstås. Imorgon så blir det första passet för Arro Bell men börjar med tömkörning. Har inte min vanliga dator så det kontorsjobb jag skulle gjort idag får vänta. Blir tuff dag i morgon då gymnasiet är här och det brukar vara svårt att sova ibörjan när man kommit hem då tidsskillnaden är så stor just nu är ju klockan 01.45 på natten i min dygnsrytm, det brukar ta ett tag för mig att ställa om lättare att ställa om när man kommer till Thailand tycker jag.
Tufft att lämna Anders o Madde hoppas att de nu njuter ordentligt. Anders verkade trivas när han kom till Kamala han var väl inte så förtjust i Bangkok och det kan jag förstå inte något ställe jag skulle tillbringa någon längre tid frivilligt.
Vi åkte på samma missar med taxi o tuck-tuck schaufförerna.
Nu ska jag försöka att sova så jag orkar med allt imorgon.
God natt
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0