Hästhelg o kyla

Publicerat: 2010-12-12 Kl: 23:23:23 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja nog vet man att man är tillbaks till jobbet, men rätt kul är det iallafall när det går bra. I lördags hade jag min 3 grupper på fm, det var dressyr och volter o böjning som gällde på olika nivåer. Bla var slut målet att fatta galopp på volter.
Efter en lång lunch så var det dags att rasta hästar. Arro Bell fick vila från ridningen men det blev 30 min skritten på morgonen o 30 framåt kvällen även Rangun fick gå på kvällen. Ganska skönt att hålla på själv jag red Dosan och hon gick ändå bättre är på fredagen...kul helt avspänd kändes hon. Millet blev det tömkörning. Såg sedan till att kvällsmocka och täcka om alla hästar så det blev en sen lördagkväll 20 var jag nog inne men o andra sidan var maten klar då.
Idag har jag inte hunnit med lika mkt Arro Bell går på skritten när jag mockar o sedan ett pass i ridhuset passade på innan alla andra kom för att rida. Man är ju bortskämd med att rida själv i veckorna. Avslutade sedan med dressyr på Limit han kändes också fin hade ju vilodag i lördags.
Maria o Elin o Ida släppte ihop sina hästar i dag : Lille Castor o Archie nu har vi ingen ensam gående häst (förutom hingstarna). Det gick jättebra Lille Castor har gått själv för han gjorde tydligen det hos förra ägaren + att han kunde vara tuff men hur lugnt som helst var det.
Hästar mår ju bäst av att gå i flock men det är ju inte alltid det fungerar + att det är ju en skaderisk. Därför får ju Rangun gå själv nu när de är broddade förhoppningsvis slipper vi då att sy honom denna vintern.
På em så var det då dags för Lucia på ridskolan. De började med kadrilj som var mkt fin och därefter så släppte vi fölen i lösa i ridhuset i avvaktan på Lucia tåget. Lisa Frisch-Eriksson var Lucia och det var många yngre tjejer med alla var så duktiga. Läktaren var full med folk och ridklubben bjöd på glögg o pepparkakor etc.
Tack MASKUS vad ni är duktiga att organisera ni har ju inte fåt någon uppbackning av mig.

På tisdag ska Tove (veterinären) komma hit ska bla kontrollera Karaats sena (förstärkningsbanden)
Håll tummarna att det går att sätta igång honom.
God Natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0