Svettigt!

Publicerat: 2010-08-12 Kl: 20:31:17 | I kategori: Allmänt

Idag har det varit riktigt varmt och skönt ute på Ekelund! I like :)

På förmiddan hoppade mina tjejer på utebanan och det gick verkligen super för alla och speciellt Jazza tände till som hon kunde göra förr om åren.. Flera av tjejerna har verkligen utvecklats enormt mycket och det är jättekul när de själva förstår och märker när det blir bra eller när det inte blev så bra :)
På teorin fick de idag se en film om att skaffa häst och jag lagade lunch.. Sen red jag Herkules en stund i ridhuset igen och man blir verkligen GLAD AV ATT RIDA HERKULES - han är SÅ fin! Idag galopperdae jag också och det gick som en dans, däremot så avstår jag ifrån att skritta fram och av på långa tyglar med tanke på att han kan explodera och han är trotts allt bara fyra år lillpojken.. Så jag leder ett par varv innan jag sitter upp och då tar jag tyglarna direkt och sen leder jag honom vid avskrittningen också.

Mamma hjälpte mig när jag red dressyr på Mille på morgonen, en häst jag känner att jag verkligen lär mig otroligt mycket på och utvecklas med, han var stundtalt riktigt fin.. Mamma sa att så fin som han är i kroppen nu har han aldrig varit och man kan verkligen inte se att han inte blivit tränad på nästan ett halvår och jag kan bara hålla med.

Sitter och tittar på fiskarna i akvariet ser ut som att vi måste ha en begravning då en av våra black mollys simmar mycket skumt :S Helt sned..

Imorrn ska jag först förbi Willys och handla det sista som behövs till lägret som slutar nu på söndag.. Sen ska det bli spännande att se hur Rangun känns imorrn - om man kan känna någon skillnad kanske.. Men tänkte nog rida ut på honom eftersom mina tjejer ska rida ut ett av passen.


Dags för SM!
Många starter på ponny-SM i dressyr

38 ekipage i kategori D, 19 i mellanstorleken och 18 i den minsta kategori ger totalt 75 startande till helgens ponny-SM i dressyr som avgörs hos Vansbro Ryttarsällskap.

Den första SM-klassen går på fredag och den andra på lördagen. Kvalen går parallellt på två banor med kategori B och C på den ena och kategori D på den andra.

Till söndagens finaler om årets SM-medaljer går de 30 procent som uppnått högsta procenttal efter de två inledande klasserna i respektive kategori. Mer information med tider och startlistor finns hos arrangören.

Jag tycker det är så kul att följa ponnydressyren!

 

Har ni föresten varit inne och läst debatten kring Anky och hennes ritt på Painted Black?!! Vad anser NI?

 

http://tidningenridsport.se/LasarnasDebatterVisa.aspx?m=45208&m1=64677&threadId=467748


Kram

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0