SVETTIGT VÄRRE!!

Publicerat: 2010-08-30 Kl: 21:05:43 | I kategori: Allmänt

Ja idag har jag förbränt en del tror jag :P Först träning hos Liane med Rangun där vi båda fick ett mycket tufft pass med mycket galopparbete. Arbetade med högerbytena  och faktiskt så känns det äntligen som att jag verkligen vet hur jag ska göra och vad jag gjort för fel. Jag hade ju koll på att galoppkvaliten inte var ok för att göra bytena men nu så tror jag att vi fått riktigt bra sätt att träna på detta och det handlar mycket om att få igenom högersidan.
Det var väldigt kallt och regnade massor när vi kom fram så jag behöll de lite fodrade ridhandskarna på och även den lite tunnare Equipage jackan ovanpå pike' tröjan, när passet var klart var handskarna ganska svettiga och fukten hade kommit upp i sömmarna..

Mamma tog inga bilder på mig men det vart en på henne och Arrobell iaf.

När vi kom hem igen så red jag Mille i ridhuset då jag också försökte fortsätta med samma arbete jag fick göra hos Liane, eftersom om jag tänker efter så har jag ju liknande problem med honom där det är mycklet svårare i höger varv bland annat. Han var iaf ganska fin men idag så kände jag verkligen hur svag han blivit efter den långa vilan, har tidigare inte märkt av det så mycket men kanske handlar om att jag nu börjar sätta lite emr press och kräva lite mer av honom. Jag känner det speciellt i den förvända galoppen där han inte riktigt orkar galoppera igenom utan hellre väljer att bryta av - det krävs alltså ganska mycket ridning = ännu mer svettig :P
Efter passet fick han gå 10min på skrittbandet medans jag borstade av Rangun och lindade hans ben med Back on Track paddar samt Arnika liniment under, brukar inte linda hans ben spec ofta längre då jag kommit fram till att jag inte märker någon större skillnad ( är också ganska mycket jobb med lindor på natten) Nu tyckte jag däremot att han var lite gallig och "tråkig" i benen så därför valde jag att linda idag plus att passet hos Liane var väldigt krävande.

När jag var färdig med pållarna var klockan kvart i sex - alltså endast 45min kvar tills kvällens och höstens första Body Pump pass skulle starta :S jag fick springa upp och byta om och sen köra lite fortare än vanligt till Esklistuna och jag hann precis! var mycket tungt och extremt mycket folk säkert ca 50pers, men det känns skönt efteråt så det är bara att bita ihop.

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0