Spring!!

Publicerat: 2010-08-23 Kl: 20:25:02 | I kategori: Allmänt

Ja det är precis vad man för göra för att inte bli uppäten/ sönderstucken av de underbara myggorna som erövrat hela luften!! Jag fick springa med Leo till hagen, det blir helt klart värre mot seneftermiddag/kväll..
Jaha imorse så började jag med att mocka vårt stall sen tog jag in Herkules för att rida en stund på utebanan, var lite misstänksam/ orolig med tanke på att jag fick ta in honom i lördags för han drog runt som en rodeohäst vilket kanske kunde gjort att han blev halt. Han har ju vilat lö-sö. Ja skrittade iaf fram och sen tog tyglarna - han kändes hur fin som helst i handen :D Sen satte jag igång i trav och kände direkt att han var halt höger fram :...(
SÅ TRÅKIGT på fina Herkules, nu funderar vi på hur vi ska gå tillväga med honom framöver.

Sen tänkte jag rida dressyr på Mille, också på utebanan i den stekande solen, han var inte alls på humör i början tror de kan bero på att han vilade igår och syrran red i lördags - trorinte hon är tillräckligt tuff på honom :P Så vi lyckades med bedriften att ha sönder en överslana på vårt fina staket.. Ganska bra träffsäkerhet iallafall!


Efter lunch hjälpte mamma mig och syster med Rangun och Limit i ridhuset, Rangun kändes ganska ok men jag verkligen Hatar mina vardagsstövlar, Cavallo, de var lite stora redan vid inköp och nu är de typ 10strl för stora känns det som.. Känns som jag bara flaxar runt :( Så jag vill verkligen till Belgien NU och beställa nya, där finns det en skomakare som gör jättefina stövlar till en inte alltför dyr peng.. Var flera som hade sådana i Tyskland i olika färger..
Ser ut typ som de bruna i mitten.. Detta var den bästa bild ja kunde hitta..

Red Leo på utebanan igen på eftermiddagen och hon var så fin, även fast hon hade vilodag igår så det tycker jag är jättebra verkligen framsteg.. Hon travade på som om hon hade eld i baken, jättekul att hon får bättre och bättre framåtbjudning hela tiden :)

Resten av veckan kommer defenitivt att bli hektisk!
Imorgon tisdag :
Privalektion för Åsa på deras nya häst 8'30-9'30
Gymnasiet kommer vid 9'00 och jag ska laga lunch till halv 12
11'30-12'30 privatlektion för Nils - Arne
Så ska jag hinna rida hästarna innan det kommer barn vid 14'30
18'00 ska tävlingskomitten ha möte för att planera vår sista dressyrtävling 2/10 med div II, KM i dressyr och hoppning samt se över vilka tävlingar vi ska ha nästa år då förbundet vill ha in datumen i god tid för planering.

Onsdag:
Gymnasiet fram till kl.16'00 mamma ska bort på fm så jag ska bland annat ha lektion för dem.
Rida hästarna.
Jag ska nu ha en egen barngrupp på onsdagar mellan 17'00-18'00, 30min teori och 30min ridning.

Torsdag:
Så fort vi är färdiga med stallet på morgonen så ska vi upp till Ikea för att köpa efterlängtat nytt kök till kafeterian!! Jippi!
Sen rida osv..

Fredag:
Gunilla kommer kl.10 för dressyrträning
Vid 17'00 privatlektion för Ebba :)
Och självklart massa förberedelser inför lördagens tävling

Lördag:
Tävling för Rangun och Mille, syster ska rida Limit också. Så det lär garanterat ta hela dagen, sen blir det kräftskiva på kvällen..

Syster och jag måste pyssla ihop vår tävlingsdag då både mamma och pappa jobbar och ingen av oss har BE-kort :S Förhoppningsvis ska vi nog lösa det på ett bra sätt. Men vi skulle även behöva lite groomhjälp! Finns det någon som är sugen på att följa med för att titta och hjälpa till med hästarna??
Mycket kul och speciellt nyttigt och läroroikt att åka på tävlingar, man får se mycket ridning och det lär man sig mycket av ATT SE OCH LÄRA :) Det gör att man kan få lättare att förstå vissa saker än att bara höra det teoretiskt.

Något som också  är jättekul är att jag börjar få så många elever - tycker det är jättekul med abitiösa ryttare!!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0