No kicking!

Publicerat: 2010-08-16 Kl: 21:11:27 | I kategori: Allmänt

Go' kväll!

Dagen har flutit på ganska bra och det har hunnits med ganska mycket kan jag ändå tycka... Hämtade Jana vid flygplatsen och sen åkte vi direkt till stallet.. Jag började med att rida på Rangun i ridhuset, bland 20 000 mygg (!)
Har var så mjuk och lös genom hela kroppen.. Helt underbart tänk var bra att vi åkte med honom till Kauko, han känns inte alls lika stapplig och motspänstig när man börjar så det känns kanon.. Jana fick rida honom en stund på slutet också såg mycket bra ut och det är nyttigt för honom med lite olika ryttare på ryggen. Jana har en jättefin fuxvalack hemma i Tyskland, tror han är 6år.

Sen Mille fick också dressyr i ridhuset och belive it or not - Inte en enda spark eller annat krum idag!! Jättenöjd och glad för det :)
Harkules gick också ett kort pass i ridhuset, han kändes fin men lite kärv i munnen vilket kan bero på att han inte blivit riden sen i fredags..
Ebba kom ut vid tre så då tog vi först in lektionshästarna till lektionerna som började idag och sen red hon lektion på fina fina Karaat! Duktiga ambitösa Ebba alltid med massa frågor och funderingar på hur och varför osv :D

Imorrn ska Jana hyra en bil för att se lite av omgivningen, blir spännande att se vad hon hittar har hittat under dagen jag tipsade iaf om Strömsholm som är sevärt i hästväg..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0