Härliga vänner :)

Publicerat: 2010-08-20 Kl: 20:57:50 | I kategori: Allmänt

Jaha då har Jana åkt hem till Tyskland igen.. Veckan har gått väldigt fort och det har verkligen varit supernyttigt att träna och prata så mycket engelska, känns konstigt att bara prata svenska nu faktiskt :P Igår var vi som sagt i Sthlm och sen åkte vi till fam Eriksson och sov hos Josse.. De börjar verkligen få det jättefint och när allt är färdigt sen så kommer det garanterat bli hur fint som helst!

När jag kom tillbaks till stallet på förmiddagen så red jag först Herkules och han var kalasfin, valde att rida på utebanan för att få lite mer plats och mer framåtbjudning vilket fungerade bra :) Fick galoppera på ordentligt framåt.
Leo fick ett dressyrpass i ridhuset och hon skötte sig utmärkt.. Även Rangun fick gå dressyr i sina nya klackskor :P  Pappa har idag skott om honom bak med specialskor han tillverkat själv med ca 1,5-2cm klack i trakten för att avlasta böjsenan under 1-2 skoperioder..
Mille fick vila idag då han gått mycket bra hela veckan och även ganska tuffa pass både i dressyr och hoppning.  O hemska Thaleia som bara skadar sig hela tiden fick idag ett bandage strax ovanför kotan vid lunch, när jag sen vid fem släppte ut Leo hade hon tagit av det och det satt bara ca 1cm kvar :S Så hon fick följa med in igen för ett nytt bandage..

Igår innan vi åkte så red vi ut allihopa på alla pållarna mamma på Arrobell, Jana på Rangun, jag på Mille och syster på Limit.. Gick bra förutom alla sju miljoner mygg!!! Blir galen på dem, nu har vi köpt en "myggfångare" som pappa nu placerat vid dynghögen och den ska tydligen ta mygg på upp till 2 000 kvadrat :) Hope it works!!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0