Äpplen till hästarna..

Publicerat: 2010-08-09 Kl: 21:26:10 | I kategori: Allmänt

Jaha då har ridlägret dragit igång med 16st förväntansfulla tjejer!! Jag var och handlade nästan all mat till veckans måltider i morse - vart ganska mycket mat!! Varubandet slutade fungera på Willys för det vart för tungt och då var inte ens allt upplastat på bandet ännu :S Tycker bäst om att handla själv det enda som är lite jobbigt är just när man ska packa ner allt och släpa svintunga påsar. De hade dessutom bytt sina papperskassar till modellen större vilket gjorde att jag inte orkade lyfta ur påsarna ifrån vagnen till bilen utan fick först packa ur typ halva påsen och lägga i baksätet..

Red Mille vid lunch i ridhuset, han har ju vilat 3 dagar så vet inte om det var det d berodde på eller om han bara var på det humöret men det vart en del ganska regäla sparkar idag därimellan var han dock mycket fin. Var supersnygg med beiga lindor idag!

Hann också med Leo innan alla barnen kom och hon var mestadels ganska fin fast därimellan undrar man ibland vad man håller på med :S men så släpper hon till och blir rikitgt fin så nånstans finns det väl hoppas vi på!

På vägen hem hade jag bestämt mig för att stanna på Willys igen för att köpa äpplen till mina hästar, och lite mat hem också, så glömmer jag äpplena!!! Pucko! Så nu har jag varit på Hemköp så hästarna blir glada imorrn. Vill ge dem något när jag tränsar och tycker att äpplen är bäst. Något som man dock ska tänka på om man ger hästen äpplen när man ska tävla så är det viktigt att inte ge dem röda äpplen eller skala äpplena först i såna fall röda skalbitar i mungipan kan tas för att hästen bitit sig i tungan lr liknade och då blir man utblåst på tävling. Så jag är alltid noga med att skala äpplet ifall det är rött om jag är på tävling.

Så lite andra nyheter:

Rolf-Göran nu på 4:e plats på världsrankingen i hoppning!!

Tio-i-topp
1 (3) Kevin Staut, Frankrike 3 317
2 (1) Eric Lamaze, Kanada 3 303
3 (2) Pius Schwizer, Schweiz 3 293
4 (5) Rolf-Göran Bengtsson, Sverige 3 079
5 (4) Marcus Ehning, Tyskland 3 013
6 (7) Edwina Alexander, Australien 2 794
7 (9) Ludger Beerbaum, Tyskland 2 793
8 (6) Jessica Kürten, Irland 2 780
9 (12) McLain Ward, USA 2 694
10 (10) Marco Kutscher, Tyskland 2 595

Sen råder jag er att gå in på tidningenridsport.se och gå till debattsidan och klicka vidare till Anky & Painted Black - mycket intressant diskussion och VÄLDIGT många åsiker!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0