Sommarvärme!!!!

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 13:11:18 | I kategori: Allmänt

Solen skiner & det är verkligen supervarmt och skönt ute!! Över 20 grader! :D Hästarna står och myser i solen, ja förutom de stackare som fortfarande tvingas ha täcke på sig :S Våra hästar är iaf nakna i solen :)

Rangun är idag överlycklig han fick gå ut till Limit efter att jag ridit honom, han var för övrigt väldigt fin och mjuk. Känns som att det verkligen börjat lossna på honom nu.. Mille & Cally är nu med pappa hos Coco igen.. Jag och mamma red Mille på fm, han var motspänstig redan i traven och speciellt i vänster varv (förut var det höger) så vi provade också att lägga på Limits bruna Cobra.. Det vart ingen större skillnad på hans beteende men SUPER skillnad att rida honom i den sadeln, kändes verkligen som att man kom ner på ryggen på honom.. Hans sadel är en Knights helt ny i sommras och de förra ägarna provade ut den precis innan vi köpte honom.. Den ligger egentligen inte dåligt men man sitter verkligen "uppe på" hästen.. Så det vart en helt annan känsla så nu ska Jimmy Inserte komma på måndag kl.13 för att prova ut en ny sadel :D
Det här med hästar är bara utgifter.. :S

Nu ska ja ut o testa Demeter inna barnen kommer kl.14'30

Demeter som bäbis med mamma Gaia

Bye
Kommentarer
Postat av: jossan=)

hejsan!

Vad har din häst för härstammning? Är ute och kollar lite släktforskning om min häst och den här kom upp, de var faktiskt väldigt lika. Hon skulle inte kunna va efter någon av dessa? e: Triumf, u: Bohmans Enka eller ue: Lombard? =)



Mvh

Josefine

2010-11-30 @ 22:06:02
URL: http://jjossann.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0