Mina stackars lår - de har fått mer än de förtjänar

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 20:54:04 | I kategori: Allmänt

Go' kväll!

Just ätit kvällsmat och tagit en dusch.. Min dag har kantats av mycket smärta i speciellt lår och en del i bröstmusklerna.. Gårdagens pass tog verkligen kan man sammanfatta det hela.. Ska bli kul sen när man kommit igång och börjar märka lite skillnad.. Kommer nog bli skillnad på ridningen också när man får starkare ben och bättre ork.. Det är ju faktiskt inte bara hästarna som ska tränas!! Ska försöka lura med syster på ngt pass sen :P

Glömde tyvärr kvar min kamera i sadelkammarn, så de bilder jag tagit idag får ni se imorrn! Lite bilder på när mamma red Milleboy och när jag släppte ut Rangun med Limit.. Vart inte så mycket spring som jag trott, men blir nog åka av när Mille också ska ut och busa sen.. Mille ska skrittas i tre dagar nu så jag får nog vänta med att släppa ut honom med Limit och Rangun till efter helgen eftersom jag ska tävla med Rangun på söndag, trist om han skulle skada sig precis innan tävling.. För jag kan tänka mig att det blir en del bus när Mille ska ut o leka.

Cally knäckte Coco till igen och det är nu viktigt att hon inte får vända runt på bakdelen för då kan det hoppa tillbaka i fel läge igen..och eftersom Cally gärna gör sådana vändningar i hagen så får väl hon gå i sjukhage ett tag framöver & man får absolut inte vända henne i spiltan utan backa ut.. Har satt upp en orange lapp i hennes spilta..

Demeter fungerade mycket bättre på det raka gummibettet så nu ska jag beställa hem ett till henne eftersom det blir lite knöligt att byta varje dag eftersom Wega har det bettet annars.. Mamma ville att jag skulle rida det stora fartyget Leokothea en stund så hon fixade henne och jag red, gick ganska bra men hon orkar inte mycket.. Hon har egentligen sämre ork än en 3-åring..



Blir en vinnarbild på mig o Bell ifrån vårat dressyrmeeting för ett par år sedan, MsvB tror jag att jag red..

Nu är det snart dags för veckans tv-höjdpunkt! Desperate Houswifes - helt urflippat som de flesta serier som håller på i många år, men jag älskar det! :D

Bye..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0