Lille lille Rangun.. Min sötnos :)

Publicerat: 2010-04-13 Kl: 21:55:52 | I kategori: Allmänt

Hejsan o go kväll..

Blir ett sent inlägg idag, var på väg att skriva tidigare men då kom det förbi lite kompisar för att hämta stolar till maskeradpartyt i helgen :D Åsa & Tess fyller 25 så de blir 50års kalas!!! Jippi älskar maskerad - vet alla som känner mig tror jag.. Har lite problem att bestämma utklädnad bara.. står väl mellan två olika.

Anders hade bara förslag på trist mat så han ville beställa, men jag ville hellre gå ner på stan till Thai Classic.. Så där hamnade vi och det var supergott!! Åt äggnudlar med jätteräkor o till efterätt cocosglass.. Mycket fint, de hade delat en kokosnöt och gröpt ur den sen fyllt halvan med kokosglass o en chokladbit o in i frysen.. MUMS!!
På hemvägen gick jag in på Ica safiren för att hämta ut ett paket, hade lite tråkigt i torsdags när Anders inte var hemma så jag beställde lite sommarkläder..

Idag har det varit superväder igen! Underbart - hur kommer det sig att helt plötsligt nu n'är det varit sol och varmt ett par dagar så känns livet så mycket enklare och allt flyter liksom på lite bättre?!
Red ut på Rangun på morgonen med mamma o Bell, runt sjön vart det.. O stackars hjärtat vart rädd för sin egen svans när det blåste lite i den på hemvägen.. Kan inte vara lätt att vara Rangun.
Sen tog jag Demeter och idag har vi galopperat för första gången!!!!! Duktig tös!!! Kul när det går framåt..
Leo skulle jag ta mig ann direkt efter men när jag longerade så tyckte jag att hon rörde sig lite skumt i traven, hon travar iof alltid lite annorlunda, så jag nöjde mig med att longera en liten stund så får vi kolla igen imorrn.
Då är planen att vi ska löshoppa alla unghästarna - ska bli kul de har inte fått hoppa sedan i höstas..

Till lunch vart det pasta & gräddsås med purjolök och knaperstekt bacon. Knaperstekt ska det vara annars tycker jag inte om bacon! Efter lunch så hade jag praktisk longeringsteori med 3 av gymnasietjejerna, Sofi, Emma & Elina. Det gick bra för dem alla, men är svårt att hålla koll på häst piska o lina. Grappan & Kalypso fick ställa upp på att bli longerade.


Hade utvecklingssamtal med 3 av skötarna på em, denna vecka har jag obligatoriska utvecklingssamtal för alla som är skötare :)

Lite bilder kommer här!

Demeter efter vårt ridpass

Finhästen. imorrn ska jag försöka mig på att lära mamma hur min kamera fungerar så kanske hon klarar av att ta ett par bilder såsmåningom..

ÄCKLIGT!!! Skinnet ifrån ett vildsvin pappa skött för ganska länge sen nu, han har väl hängt upp det i plommonträdet för att fåglarna skulle ha någor att äta på.. Har tjatat på honom att ta väck det aslänge! Nu har det blivit superäckligt när solen har legat på :S

Min söta gosiga mjukishäst som jag och Arrobell vann på Strömsholmstävlingarna 2006.. Vår gammla maskot :D Nu får den tjäna som prydnad på min gammla säng..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0