Kan lyckan ha vänt?

Publicerat: 2010-04-25 Kl: 20:36:29 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Då var ännu en vecka till ända.. Dagens tävlingar har flutit på bra med fina prestationer av hemmaryttarna :D
Rangun hade tagit sitt förnuft till fånga och skötte sig nästintill exemplariskt i LA:4an Startade som sista ryttare och lyckades skrapa ihop 67% som räckte till så mycket som en seger, med god marginal :P , före mamma & Svarten som fick 64% Så det var lite kul att vi tog de två placeringarna som var, var bara 8 starter i klassen..


Fina pållar!
Ärevarv :D
Syster försökte ta död på min stackars vettskrämda häst på ärevarvet.. Hon satte på väldigt hög musik så det såg ut ungefär så här hela varvet runt :S Stackars finhästen..

Framridning till LA:4an
LA:4

Svarten på framridning till LA:6



I LA:6an var Rangun faktiskt ännu lite finare och mer avslappnad.. Mamma bytte lagryttare också så jag red i laget istället för henne eftersom Rangun fick så bra poäng i första klassen och det var ju samma dommare..
Fick dock lite missar först så stannade han i höger slutan för han tycket något var läskigt och så missade jag båda enkla bytena.. men enkla bytena var bara mitt fel, han kan göra super bra egentligen. men jag tänkte lite för mycket och hade lite för bråttom och eftersom det är koeff 2, dubbla poäng, på dem så drar det ju ner ganska mycket om man får dåligt på dem.. Slutade på drygt 61% iallafall :D
I laget red även syster på Arrobell hon red ihop nästan 70% och en indviduell 2:a plats i MSVB:4. Josefin Eriksson & Saphir fick drygt 64% och hon hamnade 7:a indviduellt, precis utanför placering i MSVB:4. Jenny Andersson & Al Caprinz red ihop 65% i LA:6an..
Så laget kom på andra plats av 7 lag.. Kalas och vi var bara 1% ifrån det vinnande laget så nästa gång då tar vi hem det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Josse & Saphir
Jenny & Al Caprinz denna bilden tog jag i MSVB:4an
Kameran var inte helt med mig idag därför är det lite varierande kvalite och utebilderna är betydligt bättre..
Ja, Jenny, Josse & Fia på prisutdelning.. Enda positiva med att vi inte vann, om man får säga så :S, är ju att man slipper släpa ut sin stackars häst för att rida runt ett varv..
Syster på prisutdelning i MSVB:4an

Bye..
Kommentarer
Postat av: Charlotte

Ni var så duktiga :) Jätte roligt!

2010-04-25 @ 21:25:44
Postat av: sofia

diggar ärevarvet bilden :D lite fart ska det vara

2010-04-26 @ 07:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0