Hockey hockey hockey

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 20:34:37 | I kategori: Allmänt

:S!!

J*vla SM slutspel!! Tar ju aldrig slut o Anders ska självklart kolla.. Tänkt om det ens kunde vara hälften så mycket uppmärksamhet vid SM i ridning! Det vore nått! Det är dock något man kan drömma om för det kommer ALDRIG att ske.. EVER! :(

För första gången på läänge så ser jag fram emot att det är fredag imorrn.. Brukar alltid ha så sjukt mycket på fredagar men imorrn så är det bara skolbarnen mellan halv 12 o halv 2.. Plus stalljobb o ridning då såklart, men inga privatlektioner eller träningar eller tävlingar som gör att man är glad om man ens hinner känna att man är hungrig..
Dessvärre så ska Anders spela poker på kvällen så jag vet inte ved jag ska hitta på.. Tänkte att mamma o pappa kanske kunde komma men mamma ska ha lektion för tjejerna i klubbens ungdomsprojekt. Klubben fick i höstas pengar för ettprojekt vi ville starta för att behålla och utveckla våra ungdommar.

Idag var Rangun ngt motspänstig igen och det var väl mest för att han tyckte det var läskigt med staket och pallarna för dommarbordet som vi har ställt ut redan nu för att hästarna ska få just lite träning inför söndagen.. Mille red jag lite lätt skritt och trav på.
Tog in hästarna tidigare idag pga det katastrof dåliga vädret, snö/regn HELA dagen, och de flesta hästarna skakade för att de frös.. Stackarna. Karaat, Jazza & Grappan fick sina tjockare vintertäcken idag, men korkade Karaat hade klätt av sig så gissa om han frös när han kom in.. Pucko ponny!

Gjorde en lite snabb storrengöring av Ranguns träns & kandar på em, samt mina sporran och vardagsstövlar fick sig en omgång.. Nu är allt skinande blankt!

Bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0