Förlamad är nog enda rätta ordet :S

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 21:41:03 | I kategori: Allmänt

Herregud my body!!!!!
Pain pain paaain.. Det där Body pump passet var nog något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv! men kul och känns lite skönt så här efteråt.. I 1h jobbade vi med styrka med stänger och vikter.. Hela kroppen skakade och gör lite fortfarande faktiskt.. När vi skulle gå därifrån så är det en liten trappa, ca 4steg ner, där mina ben vek sig så jag höll på att trilla huvudstupa rakt ner i golvet :S
Ska med tjejerna på tor också :D går med Jossan, som fixar mina naglar också, och en av frisörerna på salongen.. O på torsdag så är det Combat som gäller.

I övrigt så har dagen varit varm och skön. Har passat på att tvätta en del av ridskolehästarnas benskydd eftersom de torkar så fort i det här vädret, det går ju inte att ha dubbel uppsättning skydd till alla.. Mamma tömkörde både Mille & Leo och båda skötte sig tydligen utmärkt.. Ska rida Mille på morgonen imorn innan han ska till Coco igen. Provade rida Demeter igen efter lunch, gick sådär hon slår fortfarande mycket med huvudet enda skillnaden är att jag nu vågar rida på lite mer även fast hon slänger med huvudet. Problemet med henne är att när vi hade veterinären ute, i höstas tror jag det var, så hade hon vargtänder men veterinären ville inte ta bort dem för de var inte i vägen för bettet.. men eftersom hon betett sig som hon gjort så ville mamma åka och ta bort dessa tänder ändå och då visade det sig att hon slagit av dem, troligtvis med bettet :S Stackars Demeter inte konstigt att hon gjort som hon gjort.. Nu ska iaf alla tanddelar vara borta och det skulle ha läkt ut redan i torsdags men vi red alltså inte förens idag..
Imorrn ska vi prova med ett rakt gummibett för att se om det blir ngn skillnad..

Fritisbarnen ifrån skolan fick idag rida i ridhuset de var 8st och de fick rida på Nisse, Jazza, Nejlika & Gent..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0