XXL ASS & 10 euro +

Publicerat: 2009-10-31 Kl: 17:58:19 | I kategori: Allmänt

Hallo!!

Har varit en lugn men händelserik eftermiddag känns det som.. Kunderna, en ryttare hon heter Dorothea Schneider tror jag och hennes sponsorer,  som kom vill köpa Rosi KUL! MEN Sabine vill egentligen inte sälja honom :S så nu vet hon inte hur hon ska göra.. Han är den enda av hästarna som hon har som hon känner att hon vill spara till sig själv.. men jag kan tänka mig att det handlar om ganska mycket pengar också så vi får se vad som händer.
Jag sa på skoj till henne att du kan väl ta Licutos istället :P o då sa hon - He will not fit for my XXL ass haha hon e ju för underbar..
O sponsorn som var med gav mig och Alisha varsin 10euro sedel! Jippi she can come everyday!

Imorgon är det ju söndag och ledig dag men Sabine ska åka iväg med Day, de som redan tittat på henne två gånger ska nu prova en gång till, så jag sa att jag kan hjälpa henne med att förbereda Day innan hon åker.. I övrigt så har jag inga som helst planer blir inget av att åka till Moorsele iaf känns för långt o jag hittade ju två hästar som står i Bremen men det är ocks¨å vädigt långt, ca 3-4h, plus att mamma tyckte att de var för dyra.. Svårt att hitta hästar som är både bra och billiga :(

Bye!!

Kommentarer
Postat av: Alisha

Yeah!! that day was great especially what Sabine said with her XXL ass :D:D:D

2009-11-03 @ 09:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0