Tjo..

Publicerat: 2009-10-17 Kl: 20:29:40 | I kategori: Allmänt

Hej hej!

Trött och mätt är jag!
har varit en låång dag.. Fixade som sagt Toons häst imorse sen longerade jag en 4åring och red typ 2 varv på den för jag skulle visa honom klockan ett. Elin berättade att han bara gått i skritten hela veckan :S man han var from som ett lamm! Vart ingen lunch eftersom det skulle komma kunder klockan ett så Sabine ringde Pizza mann sen och de körde hit en pizza vid halv 3.. I allafall så visade jag 4-åringen för kunderna och det gick bra sen hoppade tjejen upp och jag gick tillbaks till stallet och efter en stund ringde Sabine en signal så jag gick dit för att hämta hästen men då visade det sig att tjejen ramlat av hehe..
Så jag fick hoppa upp o rida en stund igen :D Ganska fin häst..
Var tvungen att fråga Sabine sen när de åkt om han bockat eller vad som hänt men han hade bara sprungit typ o hon kunde inte bromsa så hon hade trillat av! Haha

Sen försvann Sabine, vet inte vart hon tog vägen, min pizza kom ja åt halva och gick ut igen borstade 3 hästar men hon var fortfarande inte tillbaka så jag bröjade rida de hästar jag brukar rida.. Började med Jamie eftersom han vilade igår men han var lugn o fon Jana tog bilder..
Sen vart det Licutos tud o han var så fin min lilla älskling.. Han har verkligen trist galopp när han springer själv men när man rider är han så rund o fin!
Daisy han jag börja med o sen kom Sabine och red några varv, hon tyckte att hon var jättefin nu :D Känns bra..
Sen fick jag hoppa upp igen och rida några slutor innan vi avslutade.. Fixade sen iordning hästarna och allt för natten..

Elin jobbade fortfarande när jag var klar vid 6 så jag fick köra för första gången här.. fick låna Sabines bil o ja o Jana åkte till affären o köpte lite mat och vin för kvällen.. Vi ska till Cafe' Madrid ikväll.. Lediga imorrn!!

Ha en trevlig kväll!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0