Sent.. :(

Publicerat: 2009-10-16 Kl: 20:10:29 | I kategori: Allmänt

Usch vilken tid allt tar!!!! kom just in från stallet :S skulle ju sluta tidigare idag eftersom jag inte hade någon lunchrast, vanligtvis har vi ca 1,5h lunch, men kom alltså inte in förens nu veterinären kom vi halv 6 kanske eller något för att röntga Freddy och Daisy och det tog sammanlagt ca 1,5h :S o sen skulle hon röntga en av Toons hästar o han red så jag fick börja med den osv..
Och eftersom det varit lite kaos under em så kunde jag inte longera Licutos tidigare så jag släppte honom en stund i ridhuset nu innan jag gick in.. Glömde dock att ta med kameran. GUD va fin han e!

Kaoset berodde på att Sabines syster var sur för att Sabine tog upp ett av ridhusen med kunder som ville se hur många hästar som helst, vilket bara är bra, och tog in nån unghäst och släppte i longeringshallen vilket resulterade i att man inte kunde longera eftersom max en kan longera i det andra ridhuset när det är folk som rider.. Det var 10 hästar där, med den som longerades,  när jag red Daisy = trångt!
och eftersom hästarna inte går ute så vill många longera osv innan de ska rida.

Har ju inte skrivit något om det tidigare men Familjen Rueben är ju som sagt lite speciell, de andra vill inte ha Sabine här. Hennes två syskon talar inte med henne absolut mer än nödvändigt och knappt en det :S
Hennes mamma fungerar det inte heller med vad jag förstått.. Herr Rueben går det bättre med iof

Ska duscha nu.. får skriva mer sen!

bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0