KALLT!

Publicerat: 2009-10-14 Kl: 14:22:31 | I kategori: Allmänt

Heej!

I natt kom första frosten här.. Så det var svinkallt eller det är det fortfarande men solen skiner iaf nu.. Ska fråga Sabine om elementen sen för de verkar inte gå att få varmare än va de är.. :S Vart sen lunch idag typ kvart i två.. En kund som kom halv ett o skulle kolla på Freddy och Rosi.. Var iaf som vanligt god mat, potatismos och nått kött samt morötter i en sås :)

Nu har jag också ätit en chokladgriffel som jag fått av Sabine och sen ¨några chokladbitar på det :P
Red Jamie förut och han var jättefin idag med! Han är 4år kolsvart med lite vita tecken och så har han en tjusig hingstnacke. Kanske Elin kan ta bild när jag rider honom någon dag..

Nu efter lunch ska jag rida Licutos, hoppas att han sköter sig idag, får longera honom lite extra innan jag rider.
Pratade med Sabine idag om att jag bokat biljett hem den 11november, det tyckte hon var jättebra så hon inte behöver oroa sig för hästarna när hon är i New York helgen innan.. Elin ska också åka hem och hälsa på några dagar så hennes flyg går typ 2h före mitt, hon bor i Göteborg. Vi tyckte det var smart om vi bokade flyg samma dag eftersom det tar 1,5h att köra till flygplatsen i Dusseldorf.. Hon flyger tillbaks hit sen på söndagen igen.
Så nu har Sabine skrivit till Lisa den svenska tjejen som ska komma ner i mitten av november, om hon kan komma ngt tidigare annars så ska jag lägga ut en annons nästa vecka om att hon behöver hjälp i ett par veckor tills Lisa kommer..
Nu verkar det också som att Sabine ska stanna här till typ 1 januari istället, var sagt 1 december innan, men hon har väl inte hittat något nytt ställe än..

Bye!
Kommentarer
Postat av: Christina

ooo..:D 11 november ;) det är snart! jay! shhiiit...säljer ni mycket hästar? tycker det är kunder där heela tiden! Maria kommer ner till mig i helgen, det ska bli roligt!! Blir nog utgång på lördag med Emelie :D jag får för en helg leva mitt liv på riktigt :D haha...;)

2009-10-14 @ 18:45:35
URL: http://www.nogg.se/crafoord
Postat av: madde

ohh va kul! Vi har väl inte sålt någon ännu.. men du får väl festa lite åt mig i helgen! Kommer du hem något när jag kommer tillbaks eller blir de till julen först??

2009-10-14 @ 21:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0