Herr Rueben want me to stay..

Publicerat: 2009-10-24 Kl: 18:28:56 | I kategori: Allmänt

Lördagkväll!!

Slutade kvart i sex idag! så skönt :P men stötte ihop med Herr Rueben på vägen in så jag vart kvar en stund till.. Han pratar ju bara tyska men han försöker få mig att förstå ändå.. Han vill iaf att jag ska stanna här som elev hos honom.. Kul! men jag måste åka hem.. Pojkvän blir annars väldigt sur och lessen och jag saknar alla därhemma.. o mina pållar såklart!

Har just stoppat in en lasagne i ugnen o när jag ätit blir det till att hoppa in i duschen.. för idag har jag RIDIT ordentligt! Jamie har ju börjat med hyss så idag skulle vi ta igenom det o ja Sabine på marken o lilla ja på honom.. Gick bättre än vad jag trodde, han var inte rolig men jag trodde att jag inte skulle kunna ta igenom det, men det gick till slut.. o min ena stövel har fått sig lite repor av sargen :( men går nog att puttsa bort.. Sabine skrek åt mig - Keep sitting, whip, outside rein och kick him inside.. Tog bra lång tid innan han gav sig..
Toons häst gick sådär men men de blir nog bra när jag hittat alla knapparna han är ju ganska stor..

Måste äta nu..

Bye!
Kommentarer
Postat av: Glenn, Kaj o Cecilia

Hej Madde!

Inatt har vi sovit i ditt gamla rum, i din säng och tittat på shakira-planchen... Vi är alltså på besök på Ekelund, det är höstlov här. Idag har vi tittat på Rose när hon red för Ann på lektion. Det såg bra ut! Glenn tog sedan över ridhuset och sprang "snabbare än hästarna" från långsida till långsida. Nu väntar vi på middagen-Älgkalv färsk-skjuten idag. De har skjutit en kalv för Ross!!! kram från oss!! Ha det bra!!

2009-10-24 @ 19:07:32
Postat av: Ann

Ja det vore väl något klart du ska åka hem nu men du får väl åka tillbaka.......vilken chans, annars åker väl din gamla mamma :)

Ha det kul i kväll

2009-10-24 @ 19:48:43
Postat av: madde

Oj har ni sovit på mitt rum.. Det var väl stökigt där :S Hoppas ni haft trevligt iallafall.. Duktiga Ross!!!!! Finpojken saknar honom :D

2009-10-25 @ 11:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0