Choklad diet?!

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 20:42:03 | I kategori: Allmänt

Hello!

Kom ut till stallet starx efter 7 imorse kallt och mörkt.. Burr! Red först Licutos sen Jamie och till sist Daisy, som nu blir bättre och bättre igen.. men Sabine satt upp ett par varv och satte en del press på henne och hon vart då ganska sur och gjorde världens språng rakt upp framåt i luften. men hon bara skrattade.. Galen! Men Daisy vart väldigt fin sen..

Vi kom hem för typ en timme sen.. Har bytt lite täcken och mockat åt Day efter det..
Vi fick låna Sabines bil och jag fick hennes kreditkort :P Perfect..
Vi var iaf först och hälsade på Alisha i en klädbutik där hon jobbar sen kollade vi i en skobutik bredvid efter det åkte vi till Aachen o kollade runt lite gick till en ridsportbutik. Jag köpte en mössa och tjockare vantar, har lånat Elins mössa i två dagar nu :S
Sen åkte vi och plockade upp Jana på en bensinmack där vi också köpte lite gott! hehe sen vart det Mc Donalds o sen tillbaka hem.. VÄRMEN är nu PÅ! :D Jippi!

Funderar nu på om jag kanske gått ner i vikt eftersom mina nya jeans sitter lite löst... men kan inte tro att det är så efter all choklad osv som jag trycker i mig hela tiden..
Appropå mat så var lunchen idag inte så lysande, FÖRSTA gången, har iaf testat på knödel nu = helt smaklöst och konstigt..

Imorrn blir det vanlig dag.. Kommer kunder på förmiddagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0