China mat och skvaller!

Publicerat: 2009-10-30 Kl: 20:41:27 | I kategori: Allmänt

Funny Funny!!

Härligt med fredag!  Jana och Alisha är här och Toon kmr nog snart in.. Alisha har precis varit hemma hos sig och hämtat en matlista ifrån ett kinaställe..
Dagen har i övrigt varit mycket lugn o skön med fint väder.. Har longerat Anton, Jamie, Daisy och Licutos samt ridit honom några varv i longeringshallen.. men har var väldigt lugn trodde att det skulle vara en vild häst så det var ju skönt..
Jag har friserat Hamlet ordentligt halva manen försvann men är ändå tjock :P sen tog sabine med en annan häst samtidigt som hon hämtade Licutos så honom har jag också borstat och friserat..

I morgon kommer det kunder som ska titta på Rosi och Freddy, de var här för två veckor sen också, samt några andra hästar..
Jana tjatar om att jag ska följa med ut imorgon för det är en tjej i stallet som fyller år.. men har ingen större lust så vi får se..

Ha en trevlig start på helgen allesammans!
Kommentarer
Postat av: rose larsson

Hej!

Här firar vi helg, är på Ekelund och äter gott, trerätters med Irishcoffe efter. I morgon ska Jörgen och Jocke jaga och jag ska rida. I torsdags var det hoppning gick jättebra, förra veckan hoppade jag Gent. Ann ska tävla i Enköping i morgon. Här har vi det bra och ser fram emot att du kommer hem och vi får fira.



Trevlig helg!

Kram Mormor Rose

2009-10-30 @ 22:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0