A hugh for Daisy!

Publicerat: 2009-10-09 Kl: 20:14:52 | I kategori: Allmänt

Hallo!!
Sitter o väntar på att pastan ska bli klar :P
Har varit en händelserik em/kväll efter lunch hjälpte jag Toon med hästen de skulle filma sen knoppade jag en de skulle ta kort på och ställde ut Larogno i skritten, äntligen tomt på ston där.
Sen red jag Daisy som var bättre idag men ganska tjurig så hon stannade jag la till skänkel = ännu mer sur Whip! säger Sabine jag lägger till spöet inte spec hårt och hon svarar med att ställa sig rakt upp! Så då vart de en kram runt hennes hals och hon gjorde en spinn lr något i luften och höll på att landa på sabine som sparng ut ur manegen och sen var det ett varv på volten i bocksprång :P Så nu kan Johannes faktiskt få kalla mig John Wayne om han vill då :P  Efter det var det dags för Jamie som först fick en sko på hö fram som han saknat ett tag.. Sabine kollade en stund på slutet efter det var det gjorde jag iordning Day och när hon var klar med henne red jag Freddy en stund och Sabine avslutade..

Toon verkar verkligen vilja att jag ska stanna här, jag har ju knappt vart här i två veckor o han tjatar redan om att jag snart ska åka hem. Han tyckte att jag kunde väl ta ner mina hästar hit istället.. hehe han e så sweet går runt med ett stort leende på läppana och käkar choklad hela dagarna ändå är han smal som en pinne, så rider han iof från kl.8-20 så det blir en del hästar..

Undrar vart alla har tagit vägen jag o Elin ska ju åka o köpa choklad hade vi tänkt :) Smaskens!

Ha en bra kväll!
Kommentarer
Postat av: sofia

en riktig gotte gris du har blivit syrran.. :P GLAD att du har det bra iallafall

kramar din kära syster

2009-10-09 @ 22:42:50
Postat av: christina

woho, madde is c´hoklad freak :D

2009-10-09 @ 23:34:51
Postat av: madde

Hehe ahh så de kan bli.. men de hade ju inte den chokladen jag ville ha så det vart en annan.. den var inte lika god.. blir en ny tur till affären idag!

2009-10-10 @ 08:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0