Så var man hemma igen då..

Publicerat: 2009-11-12 Kl: 17:11:05 | I kategori: Allmänt

Hej hej!

Hoppas ni fortsätter att läsa bloggen även fast jag är tillbaks i Sverige.. Blir ju inte flera inlägg per dag som tidigare, men ska försöka skriva lite  varje dag :)

Var inte speciellt roligt att komma hem till lera och kyla :( Har frusit hela dagen o bara längtar efter att få komma hem o krypa ner i sängen igen.. Var ruskigt trött imorse, men upp kom jag till slut o hann inte äta frukost för jag var tvungen att fixa med allt som skulle med tillbaks till stallet o sen vart de taxi till tågstationen :P Ingen lust att släpa på en ryggsäck på ca 15kg hela vägen..

Alla verkar iaf glada att se mig igen, speciellt Anders förtås  :) Har ridit Rangun & Mille på fm o de kändes bra.. Ungefär som innan ja åkte förutom att mina stövlar e helt värdelösa o för stora :S Har ju blivit bortskämd med att rida i mina finstövlar i 6 veckor nu.. Så jag måste försöka skaffa mig ett par nya som sitter bättre.. Hittade ju jättefina stövlar i Tyskland som inte var spec dyra men de behöver ju ta mått för att sy upp dem.. men får väl försöka lösa det på ngt sätt...

Igår fick vi köra i ilfart till flyget :S Stackars Alisha som körde hon var halvt skräckslagen.. O vi hann precis i sista minuten när Elin checkat in var det 1min (!) kvar tills incheckningen stängde för hennes flyg.. Kan man snacka om tur..

Har idag beställt TR till min Gröna Kort kurs som startar nästa torsdag också.. Sofia lyckades inte göra det tidigare.. men det brukar gå ganska fort för det att komma så jag tror de hinner komma fram innan :)

Ha en trevlig kväll!!

Bye..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0