Panini & Tiramisou

Publicerat: 2009-11-08 Kl: 21:58:52 | I kategori: Allmänt

Halloj..

Då var söndagen nästan över.. Sista helgen i detta landet.. Nästa söndag är det som vanligt igen, lunch med vännerna på Monte Carlo..
Idag har det verkligen varit en slapp dag.. låg på sängen med datorn till typ halv 4 :P Sen släpade jag mig tillslut upp och bytte om för att gå ut till stallet.. Tog ut Ann-Christines häst i skritten o red Jamie under tiden, han var ganska pigg och det gick hyfsat bra att rida honom..
Sen mockade jag åt hennes häst och åt Day för det verkade inte Heike ha gjort :S Och Hamlet fick sin medicin + tabletter för magen och spruta med Eccinacea, ngt sånt heter det, som även Amon och Rosi fick..

Kom in igen vid strax efter 5 o Elin orkade inte laga mat så hon ville beställa ifrån Pizza Mann och då vart det så :D jag åt Panini fylld med ost och skinka och aioli till det.. o sen delade vi på en Tiramisou till efterätt :D
Har sen kollat på e film Hancock.. helt ok..

Nu är det iaf dags o krypa ner i sängen känns de som.. Imorrn måste jag försöka åka in till Aachen för att köpa lite grejjer.. tror jag gör det när jag ätit lunch..

Bye!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0