Måndag

Publicerat: 2009-11-30 Kl: 19:22:34 | I kategori: Allmänt

Hej hej

Har varit lite dålig på att skriva senaste dagarna har varit mkt..
I fredags gick jag upp tidigt för att hinna slå på en tappsko på Shadde o rida Rangun innan vi skulle åka till Globen & Stockholm Horse Show, jag o fia såg första föreställningen sen var vi på tävlingsmöte kl.16 o efter det så såg vi sista föreställningen tillsammans med gymnasietjejerna! Kul!

I lördags hade jag alarmet ställt på halv 7 :S så att jag skulle hinna harva & rida Rangun & Svarten innan lektionerna började halv 10. O i lördags så hade jag också party för att fira min födelsedag igår! Kom hit vänner innan o sen gick vi ut o dansade :P
Vilket resulterade att man mådde sådär igår :P några vänner o deras bebis var och fikade på fm o sen gick ja o Anders till Monte Carlo för att äta lunch med lite annat folk.. Kl.3 kom sen syster, mormor,morfar, farmor o sen kom Anders mamma och lillasyster.. Många fina presenter fick jag! Tusen tack..

Idag har det varit mkt att göra o allt har tagit så lång tid :S red Rangun & Mille på morgonen sen mockade jag vårat lilla stall o sen red jag Svarten alla fick sig ett dressyrpass.. Rangun får tragla byten om o om igen.. till vänster fungerar de riktigt bra nu!
Sen började jag släppa in lite lektionshästar så att jag skulle hinna spola av några.. Jazza stackarn skakade som ett asplöv så nu har jag tagit fram hennes supertjocka vintertäcke.. hon är så frusen av sig. Nejlika sprang in till stallet två gånger utan mig när jag skulle spola hennes ben :S hemska ponny! är så ruskigt stark o mina fingrar var stelfrusna av kallvatten så jag hade inte en chans..

Så det vart ingen lunch för mig idag.. fick knapra på några morötter i stallet istället :P

Imorrn kommer gymnasiet igen så de blir full fart.. Ska åka o handla mat till dem imorgon bitti.

Bye..
Kommentarer
Postat av: Elin

Hej. Är Mille en fux efter Briar? Mvh Elin

2009-12-01 @ 18:03:40
Postat av: Madde

Yes det är han.. Känner du honom? Madde

2009-12-01 @ 20:51:15
Postat av: Elin

Jo då...han va min i fyra år ;-)

Trivs du bra med honom? Sköter han sig bättre nu? Skulle va kul o få höra lite. Mejla mig gärna. [email protected] Mvh Elin

2009-12-02 @ 09:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0