Låång kall dag..

Publicerat: 2009-11-23 Kl: 20:27:22 | I kategori: Allmänt

Sur ja blir! Skrev ju ett inlägg igår men såg nu att det försvunnit på ngt vis :S  Var ju ock peppade Emma & Elin i Enköping på SM finalen för ridskoleryttare.. De var jätteduktiga o red så fint :D

Idag var jag trött när ja vaknade :S Sen åkte jag till Ekelund o red Mille, Arrobell & Svarten.. Alla fick sig ett dressyrpass idag :P O alla skötte sig bra.. kul att rida Arrobell var ju sjukt länge sen minns inte ens.. Han känns ju som en liten ponny att sitta på.. Iaf när man suttit på två höghus innan..

Efter det så vart det en snabb lunch o så ut i leran för att sätta upp tråd i hagen som  jag o pappa satte stolp i i torsdags.. satte upp isolatorer i lördags så var bara tråden kvar gick väl bra ända tills ja skulle börja med undertråden som ska vara blanktråd.. TRASSEL!!! :S Arg som ett bi vart jag o gav till slut upp..
Leran hade till o med runnit in i skorna..

Sen kom alla fritids barn halv 3 så då vart det full fart.. o så fortsatte det ända till strax innan sju då jag åkte hem till Eskilstuna igen.. O nu har de första nyårsinbjudningarna delats ut!!! JIPPI!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0