Grått o trist..

Publicerat: 2009-11-09 Kl: 13:07:48 | I kategori: Allmänt

Hej!

Just ätit lunch.
Har hunnit med ganska mycket på fm :D så nu har jag endast Daisy kvar att rida, jogga Day en stund, o ev. longera Anton.. Så det är skönt.. Bestämde mig då för att åka in till Aachen ikväll sitället :P de har öppet till åtta.. o Elin har ingen lunchrast idag så förhoppningsvis kan vi vara iväg vid 6! Vore kalas..
Jag ska köpa lite presenter tänkte jag.. Nått fint till Sabine jag har slagit in en skokartong i folie och klippt ut stjärnor som jag målat o klistrat på utsidan.. tänkte köpa lite olika grejjer o lägga i och sen ha genomskinlig plast utanpå så att det ser ut som en karamell :P hehe.. Har inte helt bestämt vad jag ska köpa ännu men tänkte iaf köpa massa chokladtomtar ifrån Kinder för hon älskar dem o sen leta efter ngt fint hårspänne o så..

Vädret  idag är jättetrist.. alldeles grått o mulet :( men inte alltför kallt så de e bra.. Idag har dom mockdag så de kör ut allt ur boxarna med den lilla röda supertraktorn.. Veterinären har också varit o kollat på Licutos & Freddy innan lunch, Licutos var ej halt när jag longerade o benet är inte tjockt längre men väntar till imorgon o ser hur det ser ut då innan jag rider honom.. Freddy är halt i ett bakben.

Får väl bli lite städning här också senare så att det ser ok när nya Elin kmr imorgon :P

Hittade för ett par dagar sen världens finaste skor som jag VILL HA!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0