Fredag kväll..

Publicerat: 2009-12-04 Kl: 21:52:10 | I kategori: Allmänt

Tjo!

Sitter i soffan på Ekelund med en sovande Anders, han är alltid så trött på fredagar.. Ännu en dag med full fart på gården. Började dagen med att slå på en tappsko på lille Rangun vilket jag är MYCKET stolt över då han är en riktig problemhäst att sko plus att det var hans dåliga sneda höger fram. Men jag lyckades efter en del bankande på skon, vart bara en söm på insidan eftersom han iprincip inte har någonting att fästa i.. så nu får han ha dubbla boots tills pappa kan fixa till det bättre..
Sen fick han gå ett dressyrpass i ridhuset, bytena fungerade ganska bra idag..  Efter det vart det Svartens tur o sen fick jag skynda mig in för att hinna mocka en box o sen kom 8st tjejer o killar från Mariefredsskolan för att rida och pyssla i stallet från halv 12 till halv 2. Sen vart det en snabb lunch innan jag började ta in alla hästar & efter det dags för två privatlektioner.. Först Circe som red Lindsey & sen Ebba på Gent gick riktigt bra för båda :D

Sen gick jag in för att tina i 15min o sen ut i kylan o rida Arrobell i ridhuset, gick jättebra han är alltid så fin när det är ston i ridhuset samtidigt. Han får lite egen motor o spänner upp sig lite :P

Dags för kvällsmat och vi åkte till Stallarholmen för att köpa Thaimat men de fanns inte kvar :S så det vart pizza istället..

Imorrn ska hästarna få gå ut i skogen en sväng tänkte jag.. sen ska ja o anders åka o hämta mamma o pappa på arlanda de landar vid 3 :)
So back to normal again!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0